Iphone_V2

Voorbeeldrapport

Vraag hier het voorbeeldrapport aan. Door middel van dit rapport krijg je een goed beeld van welke informatie je te zien krijgt bij de verschillende rapporten. Dit voorbeeldrapport is een volledige versie van de mogelijkheden bij KentekenChecken. Verschillende aspecten zijn meegenomen in het rapport, zoals eigenarenhistorie, schadehistorie en algemene informatie.

Bekijk voorbeeldrapport

Informatie in het kenteckencheck rapport

Volledig overzicht | Inzicht in de geregistreerde voertuiggegevens | Op basis van uitvoerige database

Kenteken checken

De verschillende rapporten

Bij KentekenChecken kun je zelf samenstellen welke voertuiggegevens je in wil zien en waarop je wil bezuinigen. Door de rapporten te splitsen, krijg je overzichtelijk de informatie die je zoekt. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere rapporten te kopen en te bekijken. Deze rapporten hoef je slechts eenmalig te kopen en kunnen je helpen bij het uitkiezen van een auto of bij het verkopen van je eigen voertuig. Kleine investering voor een belangrijke beslissing.

De algemene informatie zie je terug in het basisrapport. Dit rapport zit er standaard in. Wil je daarentegen iets meer informatie hebben over de voorgaande eigenaren van het voertuig? Dan vraag je het eigenarenrapport aan. Voor meer inzicht in de geregistreerde kilometerstand bekijk je het tellerrapport. Niet alleen zie je hier de geregistreerde kilometerstand, maar ook de data waarop het geregistreerd werd en krijg je inzicht in de NAP controle. Het waarderapport is van groot belang als je een voertuig gaat kopen of verkopen. Hierin zie je de actuele prijzen en wat deze prijs beïnvloed. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de auto of dat je jouw auto voor een onderbouwde prijs aanbiedt.

 

APK, Verbruik en Wegenbelasting

De RDW kentekencheck laat naast de kennis vanuit bovenstaande rapporten nog meer zien. Zo zie je wat de APK vervaldatum is en je dus een afspraak moet maken met de garage. Daarnaast zie je wanneer de auto is gemaakt en wat de laatste tenaamstelling was van de eerste afgifte in Nederland. Tegenwoordig zijn wij veel meer bezig met duurzaamheid, daarom lees je onder het kopje ‘motor en milieu’ hoe duurzaam de auto is. Je krijgt de voertuiggegevens te zien van het onderstel en de garantie van de auto. Ten slotte zie je met de kentekencheck staan hoeveel wegenbelasting je voor dit voertuig moet betalen. De belasting staat aangegeven per provincie en met de zakelijke en particulieren tarieven.